(News) Taeyeon Girls’ Generation Meninggalkan Pesan Untuk Sones..

Published 10/03/2012 by yeppopo

 Taeyeon Girls’ Generation merayakan ulangtahunnya yang ke 23 tahun kemarin pada 9 Maret, dan memutuskan untuk meninggalkan pesan ulantahun untuk fans di website resmi grup.

Taeyeon meninggalkan sebuah post pada 10 Maret dengan judul, “What’s up, Sone!”

Dia melanjutkan, “Setiap tahun tampaknya saya menerima begitu banyak dimana saya tidak benar2 tahu apa yang harus dilakukan dan juga merasa sedikit malu. Hari ini, maksud saya kemarin, menghabiskan dihabiskan dengan gembira. Saya memiliki sebuah pesta dengan yang paling saya cintai, makan, dan mengambil gambar2. hehe. Terima kasih dan mencintai kalian semua member2ku. Saya mencintai Sone juga.”

Dia lalu mengalamatkan perhatian fans mengenai kakinya dimana ia luka baru2 ini, dengan menyatakan, “Kalian banyak khawatir karena saya melukai jari kaki saya kan? Sejujurnya,  pemulihan yang lengkap akan membutuhkan waktu tapi ini akan banak lebih baik jadi mengkhawatirkan itu no no no.”

Dia mwmbawakan pesan dengan “Untuk Sones yang saya cintai. Saya merasa begitu bersyukur, berterima kasih dan senang karena cinta yang kalian berikan sedikit ol’ saya setiap tahun menyelamati saya di ulangtahun saya. Saya benar2 seseorang yang kaya. Kaya dengan cinta. Saya akan membayar kalian kembali semua. Inilah kenapa kalian harus mencintai saya lebih banyak . Mencintai saya. Sone yang terbaik! Saya yang terbaik! Cheers untuk Soshi, the best!”

Source + Photo: My Daily via Nate

credit: Allkpop

Indo Trans; Yeppopo

34 comments on “(News) Taeyeon Girls’ Generation Meninggalkan Pesan Untuk Sones..

  • “Inilah kenapa kalian harus mencintai saya lebih banyak . Mencintai saya. Sone yang terbaik! Saya yang terbaik! Cheers untuk Soshi, the best!”

    Lol dork taengooo lagi narsis :p

  • message lengkapnya dari website GG ^~^

    [TRANS] [From. TAEYEON]

    Wassap SONE! ^^ hi hi!

    Are you all doing well? It’s Taeyeon !!
    That day has come again. heh heh heh heh~
    I know it’s already past the date but I’m staying up late to post this for you!!
    Every year, when this day comes, I feel like I receive so much that I don’t know what to do with myself… and that sometimes embarrasses me ^^
    For me, today, no yesterday, was spent being more happy then any other time.
    I had a party with the people that I love the most, ate together, took photos. heh heh heh heh heh heh heh ehehh.
    Not everybody could be there but you know that we are all together even if without speaking, without touching hehe-
    The members whom I love [all of them], thank you and I love you. SONE, I love you too.
    And to be honest there are so many things that I need to say… this and that, so many things that I need to say.
    Trying to think of it all at once suddenly makes everything too complicated. Darn.
    Were you concerned about me because of the toenail injury? To be honest, it will take some time before it fully heals…
    But it’s really getting better, so don’t worry nonono ^^
    And look forward… to my impressive upper body movements heh heh heh heh hehh
    SONE, whom I love. You congratulate me on my birthday and always show love for this teenie [tiny] me, and I am so so grateful I am moved and feel joy every year.
    I feel so wealthy because of this…….. wealthy with love +_+ k yyyaaaaa ㅋㅋㅋㅋ I will repay you in exactly the same.
    so love me some more…… love me… r i g h t … n o w………… chwaha (imitating Lee Hyun Woo’s laugh)
    Anyway, we should talk more ^^
    Soon I will make something that will help us have more opportunity to talk a little more often and become closer.

    Thank you and I love you ^^
    SONE jjang! Me jjang also!
    Soshi forever jjang jjang jjang!

    translate by oniontaker & chosShi

  • Unnieee, Happy Birthday!!! (again)
    #TaeyeonBday

    i’ll love u more and more!!!
    Huaaaa suka bgt sama unnie 1 ni!!! 😀

    Wish u all d’best dah pokoke.
    1 lagi, langgeng ya sama teuk ahjussi #TaTeukShipper kumat lol
    *brb kabur sblm fan tteuk sama fan unnie marah*

  • terjemahannya rada bingung ya..
    gue coba ikut nerjemahin..
    agak gue perpanjang biar ngerti sambil gue tambahin dikit2 dari full pesannya.

    Dia melanjutkan, “Setiap tahun tampaknya saya menerima begitu banyak cinta yang saya sendiri tidak tahu harus berbuat apa sampai saya terkadang juga merasa sedikit malu^^.(malu karena dia ga tau apa yang harus dia lakukan dengan begitu banyak cinta yang dia terima..)
    Hari ini, maksud saya kemarin, saya menghabiskan waktu ulang tahun saya dengan gembira. Saya memiliki sebuah pesta dengan orang2 yang paling saya cintai, makan, dan berfoto2 bersama hehe. Terima kasih untuk member2 saya, saya mencinta kalian.. dan Saya juga mencintai SONE.”

    Dia juga berbicara tentang perhatian fans mengenai kakinya yang luka baru2 ini, dengan menyatakan, “Kalian tampaknya begitu khawatir karena luka di jari saya ya? Sejujurnya, saya butuh beberapa waktu untuk memulihkan luka saya sampai benar-benar sembuh..
    Tapi luka ini semakin hari semakin membaik, jadi jangan khawatir..

    Dia memberi pesan, “Untuk Sones yang saya cintai. Saya merasa begitu bersyukur, berterima kasih dan senang karena cinta yang kalian berikan kepada saya dan setiap tahun juga kalian menyelamati ulang tahun saya. Saya benar2 merasa seperti sesorang yang kaya.. Kaya akan cinta. Saya akan membayar kembali cinta kalian semua. ayo cintai lagi saya yang lebih banyak hehehe.
    kalian sudah mencintai saya. Sone yang terbaik! Saya juga yang terbaik! Soshi yang terbaik!

    “SONE jjang! Me jjang also!
    Soshi forever jjang jjang jjang!”

    cute :3

    taeng, i love you so much <33333

    • ini sumbernya dari my daily yee kalo di web girlsgenerationsmtown pesannya panjang trus dia nulis pesannya pake emote +__+ ada ^^ ada hehehe nya juga 😀

    • kim family lagi ngemsi di mu core..
      tadi baca fan acc giliran grup lain lagi pada nyanyi, si bocah sama ppany joget2, makne baca script, trus si bocah nyanyi2 lagu spica 😀 😀

    • Tq ya uda ditransletkan dgn lebih baik hehehe… td uda sempat mau kritik author aja dgn tulisannya #Kalian banyak khawatir karena saya melukai jari kaki saya kan? # Gk mungkin bgt melukai dr sdr. Jd terharu baca pesan dr si bocah

    • @maraa emang gak lengkap lihat aja sourcenya
      mangkanya gw copy paste pesan lengkapnya ^~~^

    • waaah versi lengkap.a akhirnya ada..
      jempol bwt @maraa ma @gorjess spazzer

      itu bocah begadang ya??
      nulis pesen jam segitu..
      😀

    • @sone4ever
      sama2 ching 😀
      btw ching, gue baca fan acc yoong syuting sambil pake infus.. doain aja mudah2an ga kenapa2 ya..
      @gorjess spazzer
      yup..
      awalnya gue bingung kenapa pesannya ko cuma sedikit trus nyingkat kekeke.. ternyata emang ga semua..
      @ji_hyun
      gue cuma coba2 nerjemahin supaya rada ngerti aja di baca kekeke sambil tambah2 dikit sama di pesan aslinya.. kalo full message itu yang di post sama @gorjess spazer 🙂
      iya si bocah nulis ini subuh2 :”)

  • itu Taeyeon nulisnya jam 03.30 waktu Korea
    malam-malam masih sempat nulis pesan untuk SONE 🙂
    apakah Taeyeon begadang lagi?
    hmmm

    Makasih buat Taeyeon udah ngirim pesan buat kami para SONE
    #terharu

  • saengil chuka hamnida taeyeon unnie.. wish u all the best..
    teukie oppa nyanyiin i’m yours lagi gak ya buat taeyeon unnie…
    ayo adorkable.. we must still believe with leader love.. walaupun ada rumor yg berhembus klo mereka putus atau WGM.. but we still support uri leader couple… ^^

  • Taeyeon unnie, 당신 및 8 다른 회원 사랑
    당신이 더 진보된, 그리고 점점 더 아름답다 바랍니다
    그리고 현실이 곧 다시 보여줄 수 있도록하는 것을 잊지 마세요!

  • onnnnnniiiiiiiii~
    bahagia banget gueeeh kemarin si Taeyeon ultah sekarang Mireu ultahh XD
    iya onni… omma… udah semakin tua (?) jaga kesehatan ..
    terus… CARI PACAR !!!
    cari pacar yang bener, jangan cari buaya darat -____-
    pokoknya… aku doakan yang terbaik buat Taeyeon onni .. sama SNSD .

    mengutip kata BB-i : “DON’T THINK TOO MUCH. JUST COME TO INDONESIA”
    ayoo konser di Indonesiaaaaaaaaa XD

  • nih ada fan-accounts di Music Core kemarin 🙂

    120310 Music Core TaeNyHyun Fan-accounts (1-20):

    1) Although a day has passed since Taeyeon’s birthday, after when the rehearsal ended and the girls went backstage, the first row (of the audience) wore ‘party’ glasses (T/N: something like this- http://i.imgur.com/aX27a.jpg). When Taeyeon came out during the broadcast, she asked, “What is that?” and laughed. She added, “Isn’t is boring? Can you guys wear it till the end of the show?” and kept laughing after that.

    2. As the broadcast started, fans sang Taeyeon a birthday song, even though the timing wasn’t quite right. Taeyeon said,”Thank you~ It would be great if today was my birthday right?” As the fans were singing the birthday song, Tiffany and Seohyun clapped along too.

    3. Taeyeon doesn’t usually sit down. Today she had a bandage on her foot, and wore shoes with low heels, and didn’t sit down. Instead, she stood near the MC’s area and memorized her script.

    4. Throughout the show, if there was a song she knew, Taeyeon would keep singing and dancing along.

    5. Taeyeon and Tiffany mimicked Brave Girls’ dance during their performance, while Seohyun practiced her lines at the side.

    6. Taeyeon did the most. She walked back and forth, looked at the fans, looked at the stage, checked if she memorized her script, talked to the writer unnie, talked to the coordinator unnie, walked over personally to get some water etc. It seemed like she would memorize her script very thoroughly before arriving.

    7. Taeyeon mimicked a dance move, during which she kept shaking her head while dancing, even as the coordinator unnie did her hair. Then, the coordinator unnie held Taeyeon’s head in a fixed position facing her and combed her hair. When the coordinator unnie was helping to comb her fringe, Taeyeon closed her eyes and looked very adorable.

    8. They also did the ‘get your swag on’ dance today, even more vigorously than last week. Taeyeon, Tiffany and Seohyun all did the dance.

    9. When Brian went up the stage, Tiffany followed and confessed to him about the mistake she made (earlier on during their introduction for Brian, Tiffany said ‘comeback stage’ instead of ‘goodbye stage’). Taeyeon, who was next to Tiffany, pointed at her, indicating that it was Tiffany who made the mistake kekekeke. Tiffany felt very sorry, and apologised. Brian laughed and Taeyeon pretended to hit Tiffany kekekeke.

    10. Seohyun told Taeyeon that it was really warm, and then Taeyeon said something I couldn’t make out. After than Seohyun stood up and walked around in all directions. Kekeke, did Taeyeon tell her to stand up so it would be less warm? So, in the end Seohyun and Taeyeon kept walking around the MC recording area.

    11. Because Taeyeon’s birthday was only a while ago, Tangpa brought cakes and a flower basket. Tangpa asked Taeyeon if she received the flowers, but Taeyeon didn’t really understand the question, so she stared blankly in a daze for a long time…Tangpa asked her if she received the flowers again, and Taeyeon replied,”What? Are you asking if my toe is better?” She totally missed the question kekekeke. In the end, she finally understood the question and said, “Ah, I received the flowers, thank you!”

    12. Taeyeon suddenly started pointing at the audience and counting the number of fans present kekekeke. She kept counting but gave up in the end, so the fans gestured to her the number of fans present. She also didn’t quite understand what they were trying to tell her, and was in a daze for a while, before finally understanding and said, “Ah, xx number of fans.” and then mouthed, “What about last week?”. So, the fans told her how many fans were present last week, and she gave a surprised look, before nodding and said, “It’s about the same.” Then, she walked over to Seohyun and told her how many fans were present, and that the number of fans present was a lot. Seohyun also stood at the side counting the number of fans, and told Tiffany how many fans came, and showed her where the fans were.

    13. Then, Seohyun and Taeyeon asked the fans, “Thank you for coming, everyone. It’s warm here right? Aren’t you tired?” kekekeke Tiffany just remained seated on her chair.

    14. In the middle of the recording, while Taeyeon seemed tired and had a weary expression, she asked the fans, “It is warm?”

    15.Somewhere during the broadcast, Taeyeon smiled when she made eye contact with the fans, then pointed towards the performance stage and said, “Watch the performance~ I’m asking you to watch the performance~ Watch it~ You all want to watch the performance right?” kekekekeke then the fans said they didn’t want to watch the performance (they would rather watch her) and she laughed.

    16. After saying the last line to wrap up the show, they bid the fans goodbye and went backstage.

    17. Before the show began, the three of them watched a movie advertisement, and at the end of the advertisement, an impactful image gave Taeyeon and Seohyun a shock. After that, they burst into laughter. Taeyeon and Seohyun even mimicked a ballet move in the advertisement following that, kekekeke.

    18. I don’t know why Taeyeon likes to count the number of fans present. During The Boys promotions she would occasionally count the number of fans present too.

    19. Tiffany and Seohyun held her scripts as they were, but Taeyeon just had to fold hers in half.

    20. I also went to see them after they ended work and were leaving the area. The girls got on the van and kept waving saying, “Goodbye! Be careful not to catch a cold! Go back home safely!” and so on.

  • Tinggalkan Balasan

    Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

    Logo WordPress.com

    You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

    Foto Google

    You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

    Gambar Twitter

    You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

    Foto Facebook

    You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

    Connecting to %s

    %d blogger menyukai ini: