CN Blue Konser di Indonesia Bulan November???

Published 20/08/2011 by yeppopo

Band CN Blue memang sedang bersiap untuk tur Asia bertajuk ‘CN Blue 2011 Asia Tour Concert Bluestorm’ yang akan dimulai di Seoul, Korea Selatan September mendatang. Siapa sangka, mereka juga kabarnya akan mengunjungi Indonesia!

“#CNBLUEFIRSTSTEPINDONESIA konser full termasuk spesial fansigning untuk fans Indonesia ,” tulis akun twitter promotor yang akan membawa band pelantun hit ‘I’m a Loner’ tersebut @de_INFINITY, Sabtu (20/8/2011).

Meski demikian, CN Blue akan tampil di Indonesia bukan dalam rangkaian tur ‘Bluestorm’. Band yang digawangi Jung Yong Hwa, Lee Jong Hyun, Kang Min Hyuk, dan Lee Jung Shin itu akan hadir di Indonesia spesial untuk konser dan acara tanda tangan.

Konser tersebut rencananya akan digelar pada minggu keempat bulan November 2011 mendatang. Namun pihak promotor belum bisa memastikan, baik tanggal konser maupun tanggal penjualan tiket.

Masalah harga tiket dan lain-lain belum bisa kami open, tapi kalian nabung aja 🙂 tiket kita masih masuk kategori normal,” tambah @de_INFINITY.

 

credit: Hot. detik

37 comments on “CN Blue Konser di Indonesia Bulan November???

  • Wishhhh….. AJIBBB….
    BERITA Y MENDADAKK AMET YAAA
    CNBLUE BKIN FANS YG di INDO pd HISTERISSSSS GILAAAA TUXCHHH…!!!

    ANDAI BIGBANG OR 2NE1 Jg KY’ GINIEE…
    VIPBJ bkLn TERKAPAR MASSAL tuxchh huhuhu.. #PLAKKK

    moGa kbar y G’ NGecewa’in y..

    • apaan sich ini orang..aneh…biasa aja kaleee…gue BOICE aja biasa dia kan nggak bashing…ckckck..labi banget nich orang…

  • aku ga prnah ada duit klo ada knser” gni
    b’hrap bsa ikut pas tnda tgannya aja
    tpi aku ga pnya albumnya jga, boleh ga ya kira” 😦

  • Masa diambang-ambang yakin gag yakin smpai udda kluar ngra” asian tour dr cnblue.nya.
    2pm ajja promotor udda blg okei. Tp indo msh blom msuk di list asiantour.
    tp moga 2pm ma cnblue jadi. Aminn.

  • Abis ada berita ini terus nanti ada konser lain juga lagi, duit dari mana??? Mau ikut fans meeting nya aja boleh kaga ya. Pgn liat minhyuk o__O

  • sedikit gak percaya dech, nti ujung2na kaek JYJ uda kluar duit eh gak taunya batal, trus ampe skg tuch uang refund blom di balikin ckckck… tp semoga aja kali ini beneran, biar BOICE pada seneng….
    ngarepnya FT Island yg datang sich hehehe^^

  • seneng sih band fav gw (kpop) mw dateng, tp status mahasiswa baru gw lepas uang jajan lepas kerjaan belum dapet…it’s all about the money!!*curhat*

  • dapat info kalau CNBLUE bakal konser di Indonesia tanggal 26 Nov 2011.presale tiket VVIP dibuka cuma buat 150 kursi.
    harganya 3,5juta, termasuk tiket konser, fansigning sama merchandise. feeling gw sih cd album mereka,
    kalo minat, langsung email ke boiceindonesia@gmail.com dgn subjek : tikt VVIP. info lain cek aja timelinenya @BOICEINDONESIA

  • minhyukkk…….
    ah gak ada duit nihhhhh….. pengen liat…… mudah mudahan ada uang jatuh dari langit (ngarep)………..

  • Below are the Event Details:

    November 25, 2011 – Local TV Interview
    November 26, 2011 – Concert @ Skeenoo Hall, Gandaria City
    November 27, 2011 – Autograph Event (Limited)

    CNBLUE 2011 Asia Tour Concert “BLUESTORM in JAKARTA”
    November 26, 2011
    Skeenoo Hall, Gandaria City
    Jl. Sultan Iskandar Muda, Kebayoran Lama, Jakarta Selatan 12240, Indonesia

    .
    Ticket Price List (PUBLIC SALES):

    Royal Blue – 4.015.000 IDR (Concert + Fansign + Merchandise)
    Aquamarine – 2.145.000 IDR (Concert + Merchandise)
    Navy Blue – 1.870.000 IDR (Concert + Merchandise)
    Turquoise – 1.265.000 IDR (Concert + Merchandise)
    Sky Blue – 638.000 IDR (Concert + Merchandise)

    *the prices above are in Indonesian Currency (IDR)

    1. ROYAL BLUE
    VVIP, Concert ticket & Autograph Session ticket, numbered seating, limited, special merchandise.

    2. AQUAMARINE
    VIP, numbered seating, merchandise, chance to win a lucky draw to get the Autograph Session ticket.

    3. NAVY BLUE
    Festival, standing, merchandise, chance to win a lucky draw to get the Autograph Session ticket.

    4. TURQUOISE
    Unnumbered seating, merchandise.

    5. SKY BLUE
    Tribune, standing.

    TERMS & CONDITIONS:

    1. Payment method is through bank tranfser.
    2. Maximum order of 4 tickets per category.
    3. 1 e-mail per 1 ticket category. For more than 1 category, you have to order to different mails.
    4. Full payment is a must. No credit or separated transfer.

    HOW TO PURCHASE :

    1. Send an email order with SUBJECT : (Quantity) (Category)
    example : 2 NAVY BLUE
    body mail :
    – Full Name :
    – Phone number :

    Send your order to each e-mail depends on category

    For Royal Blue —-> ticket.royalblue@gmail.com
    For Aquamarine —-> ticket.aquamarine@gmail.com
    For Navy Blue —-> ticket.navyblue@gmail.com
    For Turquoise —-> ticket.turquoise@gmail.com
    For Sky Blue —-> ticket.skyblue@gmail.com

    2. You will receive a reply from Starlight Management which contains their bank account details and other payment details. Please follow the direction in order to complete the payment.
    OVERSEAS PACKAGE
    A package for overseas fans which includes accommodation at the same hotel with the artist. Details as follows:

    ROYAL BLUE PACKAGE
    Includes the following :

    CNBLUE Live TV Interview pass (Local TV Broadcast Station) at November 25. 9 AM.
    Royal Blue Concert Ticket at November 26. 6 PM
    Fansigning Event at November 27. 11 AM
    Twin bed Standard Room (Same hotel with CNBLUE) 3D/2N (From 25 to 27 November)

    Price : 1,200 USD/person. If you buy this package for two persons, then the second person will only charged 1,000 USD
    .
    AQUAMARINE PACKAGE
    Includes the following :

    CNBLUE Live TV Interview pass (Local TV Broadcast Station) at November 25. 9 AM.
    Aquamarine Concert Ticket at November 26. 6 PM
    Twin bed Standard Room (Same hotel with CNBLUE) 3D/2N (From 25 to 27 November)

    Price : 920 USD/person. If you buy this package for two persons, then the second person will only charged 800 USD
    .
    NAVY BLUE PACKAGE
    Includes the following :

    CNBLUE Live TV Interview pass (Local TV Broadcast Station) at November 25. 9 AM.
    Navy Blue Concert Ticket at November 26. 6 PM
    Twin bed Standard Room (Same hotel with CNBLUE) 3D/2N (From 25 to 27 November)

    Price : 880 USD/person. If you buy this package for two persons, then the second person will only charged 750 USD
    .
    Terms & Condition for OVERSEAS PACKAGE:

    Please submit your order until October 14, 2011 (Friday)
    Please send an email to media.starlight@yahoo.com with the subject OVERSEAS PACKAGE, and your personal data in the body of the mail.
    The payment method is bank transfer.
    Starlight Management Indonesia accept 2 terms of payment. 30% Down Payment needs to be transferred to their bank account before Monday, October 17, 2011 at 12 PM. And the 70% rest of the payment can be done until November 5, 2011.

    BULK TICKET ORDERS
    At least 10 orders of tickets.
    .
    Terms & Condition for BULK TICKET
    (Standard, no package, ticket only)

    Please send an email to media.starlight@yahoo.com before October 29.
    The payment method is bank transfer.
    We accept only 1 time payment (Full Payment), and that must be done along with the data (deadline October 29)

    woohooo i already get the tix…

  • Tinggalkan Balasan

    Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

    Logo WordPress.com

    You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

    Foto Google

    You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

    Gambar Twitter

    You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

    Foto Facebook

    You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

    Connecting to %s

    %d blogger menyukai ini: