Tablo & Taeyang’s Official Photos for ‘Tomorrow’ MV + Lyrics Translation

Published 01/11/2011 by kikawaiii

Source: Cyworld

‘Tablo ft Taeyang – Tomorrow’

Lyrics Translation

No no no no more tomorrow x2
You got someone’s love, that doesn’t mean that you have it
You keep walking, that doesn’t mean time passes
You keep breathing, that doesn’t mean you’re alive

[Chorus]
Baby there’s no no tomorrow
I’m still exactly the same as then
The time stopped right at the last moment
However it’s just the past to you
Baby there’s no no no no more tomorrow
(till you come back everyday is yesterday)
Baby there’s no no no no more (no more) tomorrow

[Verse 1]
The memories which were tearing my heart apart
They’re now ripped off the calendar
They’re fading as the year goes by
I pretend to live forgetting you
My world is still same (only there’s no you)
They’re telling me that afterwards I will smile recalling the past
For me it’s not even easy to raise my head which was facing you
Why do they keep talking even though I don’t even wanna hear them
I’m staying here
Don’t say that tomorrow is the new day
(the morning will be darker than the night with you)
Don’t say that after a storm comes the calm
(the calmness will be more anxious than the worries with you)
Everything is a mess
It’s spring again to you but my season don’t change
Even though my heart blossoms (I’ve got no tomorrow)

[Chorus]

[Verse 2]
It’s a dead smile which is empty inside
They say I look even better than when I with you
That they can stop worrying about me now
But i can’t breathe
This smile can not deceive me (yeah)
I became normal
I emptied my heart a lot because it became a burden
I’m going crazy
Stop telling me your consoles because I don’t want to hear them (please stop)
They say that the cure of love is another love
(the meeting will be more lonely than a farewell to me)
They say that the time fixes everything
(the life will be same as if I’m dead every second)Yes
You got someone’s love, that does not mean that you have it
You keep walking, that does not mean time passes
You keep breathing, that does not mean you are alive
Now i know that
No no more tomorrow x2
Till you come back
No no no more tomorrow
(no more) till you come back to me
No no no more tomorrow

[Chorus]
Baby there’s no no no no more tomorrow
Till you comeback everyday is yesterday x4

Translated by HuisuYoon @ bigbangvip.net

credit : bigbangupdates

About these ads

33 comments on “Tablo & Taeyang’s Official Photos for ‘Tomorrow’ MV + Lyrics Translation

  • bener bgt deh,,klo wajah tablo tuh gabungan antara daesung dgn se7en…
    Liat tablo dan taeyang di MV ini tuh brasa Cowo bgt…suka deh…

    LANJUTKAN VOTE, JANGAN SAMPAI LENGAH..
    Ayo guys,,tinggal 3 hr lagi..manfaatkan baik2 waktu yg msh ada…

  • wow MV nya KEREN!!! klo inget settingan mv nya sekilas jadi inget mv love song – bigbang.. big applause buat YG yg udh bikin MV ini pasti modalnya ga dikit mana mobilnya keren2 lagi xixi.. :)

    gomawo buat translate nya :)

  • di youtube banyak yang bilang, “Taeyang ketinggalan di gurun yang di MV love song, trus Tablo dateng nyelamatin pake heli+mobil” huahuahauahuua ngakak.

    ~lanjut VOTE and PRAY for BIGBANG on MTVEMA.
    bisa vote sebanyak-banyaknya.. hayooo!!

  • hemm keren banget deh ini lagu+MVnyah,,,,,,,,
    settingan n cara ngambil gambarnya ga gtu jauh beda ma love song Yah…
    tapi tablo,,, helikopter n mobil2 mewahnya ituh kali yah yg bikin bedanyah,,, pokonya sesuatu lah,,,,
    entahlah,,,

    pokonya I LOVE IT

  • liriknya :daleeeemmmm bgt….

    itu lirik ditujukan buat istrinya yg sabar dampingi dia (Tablo yg merasa gk pantes buat istrinya “For me it’s not even easy to raise my head which was facing you”) dan netizen yg bnyak bacot(“Why do they keep talking even though I don’t even wanna hear them”)

    trus soal org2 yg bilang “everything is gonna be okay”,,tapi TABLO ttp sulit ngehadapin itu semua…

    mudah2an sekarang Tablo oppa udah bisa senyum,dan bilang semuanya udah baik2 aja..amin!!

  • liriknya…..*speechless*

    “You keep breathing, that does not mean you are alive”

    trima kasih atas translationnya wahai author

  • Teddy kalo buat lagu liriknya suka nyeleneh, kosa kata2nya bagus, n suka ada jalan critanya…
    kalo GD oppa, suka buat filosofi, ama ekspresif banget…
    kalo PSY oppa, juga nyentrik, temanya gag biasa….

    eh skarang di YG nambah lagi yang kalo buat lirik kata2nya puitis…(nunjuk Tablo)

    kumplit lah YG Family ….

  • Suka banget. Keren abiz. Musik baru untuk K-Pop. Baru dengar! Haha. Apalagi pas bagian Taeyang. Hebat amat tablo nilis lagu ya! Udah Bad sekarang Tomorrow. Tambah banyak aja komposer kreatif di YG Family. Appa YG hebat deh cari komposer dari negara sendiri. Mana musiknya gebrakan baru lagi.

  • MVnya kereeeenn…baru liat kmren. . -.-
    Suara taeyang bikin melting..
    :eh..ni kan lagunya tablo, tpi malah fokus ke taeyang.. :D

    tablo jg the best deh. .
    YG fam the best !

  • MVnya kereeeenn…ci baru liat kmren. . -.-”
    Suara taeyang bikin melting..
    :eh..ni kan lagunya tablo, tpi malah fokus ke taeyang.. :D

    tablo jg the best deh. .
    YG fam the best !

  • Berikan Balasan

    Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

    Connecting to %s

    Ikuti

    Get every new post delivered to your Inbox.

    Bergabunglah dengan 38.404 pengikut lainnya.

    %d blogger menyukai ini: